Voordelen blindering

7 redenen waarom blindering interessant is!

Minder warmte

De huidige generatie glasfolies zijn zeer efficiënt in het verminderen van de hoeveelheid warmte die door uw ramen binnen dringen.

Reduceert verkleuring en gezondheidsrisico's

Zonnewerende folie houdt tot 99% of meer van de UV stralen tegen. Uw interieur blijft op die manier bespaard van verkleuringen door de zon. Door het stoppen van de UV stralen beschermt u bovendien ook uw huid en lichaam voor deze schadelijke straling.

Verminderd hinderlijke schittering

Schittering is niet alleen vervelend maar het kan ook gevaarlijk zijn als het uw zicht belemmerd.

Profiteer van energiebesparing

Zonnewerende folies kunnen een aanzienlijke besparing geven op uw airco-verbruik. Zo bespaard u een flinke som op uw energierekening. De kostprijs van de installatie van uw folie heeft u snel terug verdient met de besparing.

Meer veiligheid

Niet enkel worden uw kostbaarheden beter afgeschermd omdat ze eenvoudig niet meer zichtbaar zijn, ook bij glasbraak zorgt de folie ervoor dat de raam samenblijft. Geen gevaarlijke rondvliegende glasscherven meer!

Fraaiere uitstraling

Met zonnewerende/decoratieve folies kan u uw huis of voertuig een stijlvoller uiterlijk geven. Er zijn verschillende mogelijkheden.

Kwaliteit

Wij werken enkel met krasbestendige folies. Zo bent u zeker van een duurzaam resultaat waar u nog jaren van kan genieten!